Naroči revijo

Izberite naročnino:

 Naročam aktualni izvod revije (3.5€) - stroški poštnine niso vključeni v ceno.

 Celoletna naročnina (14 €) - stroški poštnine so vključeni v ceno.

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Ulica/naslov plačnika (obvezno)

Pošta (obvezno)

Kraj (obvezno)

Rojstni datum

Telefonska številka (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

 Revijo želim podariti

Ime prejemnika

Priimek prejemnika

Ulica/naslov prejemnika (obvezno)

Pošta

Kraj

Namen

Pogoji za naročilo (1) aktualnega izvoda revije:

Po prejetem naročilu, vam bomo na vaš elektronski naslov poslali podatke za plačilo (predračun). Revijo vam bomo poslali na željeni naslov takoj po prejetem plačilu na naš TRR navedenem na predračunu. Za izvod revije vedno velja zadnji – aktualni izvod revije. V ceno izvoda (3.5 €) niso vključeni stroški poštnine, ki jih zaračunavamo po vsakokratnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izvod revije Slovenski pacient bom poravnal/a v enkratnem znesku 3.5 EUR + stroške poštnine. Potrjujem, da so vsi navedeni podatki točni in se zavezujem, da bom obveznost, ki izhaja iz zgornjega naročila, poravnal(a) v določenih rokih.

 Strinjam se s pogoji poslovanja (obvezno)

Pogoji za celoletno naročnino:

Po prejetem naročilu, vam bomo na vaš elektronski naslov poslali podatke za plačilo (predračun). Revijo boste začeli prejemati takoj po prejetem plačilu na TRR navedenem na predračunu. V ceno naročnine so vključeni tudi stroški poštnine. Revijo pošiljamo le na naslove znotraj Slovenije.

Celoletno naročnino za 4 številke (4 letni časi) revije Slovenski pacient bom poravnal/a v enkratnem znesku 14 EUR. Potrjujem, da so vsi navedeni podatki točni in se zavezujem, da bom obveznost, ki izhaja iz zgornjega naročila, poravnal(a) v določenih rokih.

V primeru, da revije ne želite več prejemati, nam to vsaj 14 dni pred iztekom enoletnega obdobja pisno sporočite po pošti ali na spletni naslov slovenskipacient@pravicepacientov.si v nasprotnem primeru vam bomo naročnino avtomatično podaljšali.

 Strinjam se s pogoji poslovanja (obvezno)

Revija Slovenski pacient izhaja enkrat na tri mesece (4 letni časi). Cene so brez DDV. (nismo davčni zavezanci po 94. členu Zakona o davku na dodano vrednost ZDDV-1).